Резюме 8

ПІБ: Пушкарь Олена Юріївна

Дата народження: 20.03.1995

Номер телефону: 666659609

Вищий навчальний заклад:  Національний університет «Одеська юридична академія»
Інститут/факультет: Соціально-правовий
Курс: 5
Категорія вакансії: Інше
Досвід роботи: 
Серпень 2016 – квітень 2017 рр. – заступник начальника відділу «Чернігівське бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Квітень 2017 р. – по теперішній час – начальник відділу «Чернігівське бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Графік роботи:Повний робочий день
З/П: від 5000 грн
Про себе:
Комунікабельна, стресостійка, відповідальна, цілеспрямована, швидко навчаюсь новому, легко знаходжу спільну мову з людьми різного типу характеру, маю досвід публічних виступів та спілкування з органами місцевого самоврядування та керівниками державних й приватних установ.
Займаюсь саморозвитком, брала участь у:
— тренінгу «Покращення доступу до безоплатної правової допомоги ВПО та жителям віддалених районів Запорізької області»;
— тренінгу «Моя громада – мій добробут», в рамках проекту: «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).
— Семінару для представників державних установ Запорізької області, організованого БО «Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ» за темою: «Проблеми соціально-правового характеру, що виникають у внутрішньо переміщених осіб на новому місці проживання».
Пройшла дистанційний курс «Робота з клієнтом», створений у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Сімейний стан – неодружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорту.
Знання мови: українська – вільно; російська – вільно; німецька – зі словником; французька – зі словником.
Готова працювати у м. Одеса або у м. Київ.