ПрограммаThe McGraw Fellowship для представників ділової журналістики

Дедлайн: 30 листопада 2017

Центр ділової журналістики The Harold W. McGraw, Jr. Center for Business Journalism, і City University of New York Graduate School of Journalism пропонують стипендії представникам ділової журналістики з 2014 року.

Грант McGraw надає підтримку в навчанні і фінансову допомогу журналістам, яким необхідні час і ресурси для створення важливої статті, або серії статей, які проллють світло на важливу економічну, або бізнес-тему. Приймаються заявки на текстовий, аудіо, або відео репортаж, також заохочується використання більше однієї форми оповіді для надання повної інформації.

Учасникам пропонується 5,000 $ в місяць. Грант виплачується на період від 1 до 3 місяців. У деяких випадках грант можуть виплачувати довший термін.

Вимоги до кандидатів

Претендувати на грант McGraw можуть всі, хто має не менше 5 років професійного досвіду роботи в сфері журналістики. Також можуть подавати заявки позаштатні журналісти (фрілансери), редактори і репортери, які працюють в новинних організаціях.

Всі, хто хоче взяти участь в отриманні гранту повинні надати на розгляд:

добре продумана пропозиція про статтю (репортажі), обсягом не більше 3 сторінок разом із заявкою на участь. Кандидати повинні представити історію також як би вона була представлена редактору журналу, газети, інтернет-сайту, або на радіостанцію: кандидати повинні надати документацію та підстави того, що історія варта уваги.

3 зразка своїх робіт. Зразки повинні бути опубліковані і було доведено спроможність журналіста повністю розкривати тему.

резюме

Рекомендації від 2 редакторів, або тих, хто знайомий з роботами кандидата.

Заявки на участь приймаються 2 рази на рік — навесні і восени.

Дедлайн 1 — 3О червня

Дедлайн 2 — 30 листопада.

Тим не менш гідні проекти будуть розглядатися і після закінчення дедлайну.

Питання щодо програми можна відправляти на англійському на mcgrawcenter@journalism.cuny.edu.

 

Детальна інформація про умови участі у школі  

http://www.mcgrawcenter.org/the-harold-w-mcgraw-jr-business-journalism-fellowships/